HOS OSS FINNS DET INGA DUMMA FRÅGOR

Vanliga frågor

Nedan har vi sammanställt de allra vanligaste frågorna. Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss.

1. Kan jag hämta ut mitt paket hos ombud eller liknande?

Svar: Ja, paketet levereras till ditt närmaste DHL Servicepoint ombud.

2. Hur betalar jag?

Svar: Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder när du kommer till kassan. I nuläget kan du betala med Visa, Mastercard och Klarna Faktura / Konto hos oss. Betalning med Klarna i Sverige kräver att du har en Svensk adress och godkännande från Klarna.

3. Kan paketet levereras utomlands?

Svar: Vi levererar inte till alla länder. Exempel på länder vi normalt levererar till är Sverige, Danmark, Finland, Storbrittanien, Tyskland, Polen, Österrike, Italien, Frankrike och Spanien. Du finner alla länder som vi kan skicka till när du anger land i kassan.

Anledningen till att vi inte levererar till alla länder är att vi måste skydda oss mot internationella kortbedrägerier. Om du vill skicka ett paket till ett land som inte finns i listan – kontakta oss så skall vi försöka tillgodose ditt önskemål på enklaste sätt.

4. Hur lång är leveranstiden?

Svar: För Sverige är normal leveranstid 1-2 dagar från avsändande, när du beställer leverans till ett ombud nära din bostad. Detta är oftast en bensinstation, affär, kiosk i närheten. Om du beställer med hemeleverans mot extra kostnad, är leveranstiden normalt 2-3 dagar från avsändande.

5. Hur kan jag reklamera en vara?

Svar: Om en vara är felexpedierad, defekt eller liknande ber vi dig att kontakta vår kundservice för vidare detaljinstruktioner. Du kan läsa mer om reklamationer och returer här.

6. Vad kostar frakten?

Svar: Frakten i Sverige är 49 kr. Om du handlar för 1000 kr eller mer betalar du ingen frakt. Detta gäller leverans till ombud, vid hemeleverans tillkommer extra avgift enligt angivet belopp i Kassan.